Glöm inte garagestädningen imorgon, 15 juni!

Vi har sedan ett par veckor tillbaka haft lappar uppe vid ingången till garaget om städningen som sker imorgon, den 15 juni.

Här kommer en sista påminnelse om att inga bilar eller andra fordon får finnas i garaget kl. 08.00-16.00 och att ni under dessa timmar måste parkera någon annanstans!

Påminnelse: Årsstämma

Vi vill bara passa på att påminna om årsstämman som ni kallats till sedan tidigare. Årsstämman äger rum den 17 juni klockan 18.00 (registrering från 17.30) på Picchus Cafe, som ligger på Väsbyvägen 36.

Om ni har för avsikt att komma – fysiskt eller digitalt – och inte redan anmält detta till oss, gör det så snart som möjligt! Anmälan sker med talongen som ni fått i brevlådan tidigare eller via e-post till info@solvandanvasby.se. Talongen lämnas i styrelsens brevlåda som finns i porten på Väsbyvägen 26H. Man kan också delta via ombud som ger fullmakt.

För mer information, se tidigare inlägg i samma ärende eller den information ni fått i brevlådan! Dagordningen hittar ni här.

Information om nytt datum för årsstämma – nu i din brevlåda!

Samtliga boende ska under förra veckan ha fått information i brevlådan om nytt datum för årsstämma som alltså blir den 17 juni. Man kan också läsa om hur man anmäler sig till stämman på epost info@solvandan.se eller med den talong som ni alltså hittar i brevlådan. Informationen som finns i kallelsen finner ni även nedan!


NY!​ Kallelse till årsstämma, Bostadsrättsföreningen Solvändan 

Härmed kallas samtliga lägenhetsinnehavare i Bostadsrättsföreningen Solvändan till årsstämma 2020. 

● Tid: 17 juni 2020 Kl. 18.00 (registrering från 17.30) 

● Plats: Picchus Café, Väsbyvägen 36 

Vi återkommer med ytterligare information och dokumentation när dagen närmar sig. Nytt för i år, med hänsyn till rådande omständigheter kring Covid-19, kommer styrelsen eventuellt även kunna erbjuda möjlighet för boende att närvara på stämman digitalt. Vänligen fyll i svarstalongen om intresse finns. 

Motioner till stämman ska ha inkommit senast den 20 maj, fyra veckor innan stämman. Det går bra att lämna i styrelsens brevlåda (Väsbyvägen 26H), eller skicka via e-post till: info@solvandanvasby.se. 

Efter föreningsstämman står styrelsen till förfogande för eventuellt ytterligare frågor. 

Viktigt! 

● Tänk på att varje lägenhet har En röst 

● Kan du och eventuellt samägare ej närvara personligen finns möjlighet att ge ombud fullmakt, ombud får ej företräda mer än Två medlemmar 

● Ta med id-handlingar 

Välkomna önskar Styrelsen Talongen lämnas i styrelsens brevlåda, Väsbyvägen 26H. Man kan även anmäla sig genom att maila info@solvandanvasby.se