Information om nytt datum för årsstämma – nu i din brevlåda!

Samtliga boende ska under förra veckan ha fått information i brevlådan om nytt datum för årsstämma som alltså blir den 17 juni. Man kan också läsa om hur man anmäler sig till stämman på epost info@solvandan.se eller med den talong som ni alltså hittar i brevlådan. Informationen som finns i kallelsen finner ni även nedan!


NY!​ Kallelse till årsstämma, Bostadsrättsföreningen Solvändan 

Härmed kallas samtliga lägenhetsinnehavare i Bostadsrättsföreningen Solvändan till årsstämma 2020. 

● Tid: 17 juni 2020 Kl. 18.00 (registrering från 17.30) 

● Plats: Picchus Café, Väsbyvägen 36 

Vi återkommer med ytterligare information och dokumentation när dagen närmar sig. Nytt för i år, med hänsyn till rådande omständigheter kring Covid-19, kommer styrelsen eventuellt även kunna erbjuda möjlighet för boende att närvara på stämman digitalt. Vänligen fyll i svarstalongen om intresse finns. 

Motioner till stämman ska ha inkommit senast den 20 maj, fyra veckor innan stämman. Det går bra att lämna i styrelsens brevlåda (Väsbyvägen 26H), eller skicka via e-post till: info@solvandanvasby.se. 

Efter föreningsstämman står styrelsen till förfogande för eventuellt ytterligare frågor. 

Viktigt! 

● Tänk på att varje lägenhet har En röst 

● Kan du och eventuellt samägare ej närvara personligen finns möjlighet att ge ombud fullmakt, ombud får ej företräda mer än Två medlemmar 

● Ta med id-handlingar 

Välkomna önskar Styrelsen Talongen lämnas i styrelsens brevlåda, Väsbyvägen 26H. Man kan även anmäla sig genom att maila info@solvandanvasby.se